Van Ophem Voegwerk - Medemblik
stuur een mailtje klik hier voor de voorwaarden
Gevelreiniging en -renovatie
Bij Van Ophem Voegwerk bent u voor uw gehele gevelrenovatie, gevelreiniging en voegwerk (inclusief steigermateriaal) in één keer klaar. Geen verschillende bedrijven die moeten samenwerken, maar één aanspreekpunt.

Ziet u op tegen wolken stof of een wekenlang ingepakt huis? Bij Van Ophem Voegwerk heeft u daar geen last van! Ik werk met specialistische apparatuur waarbij het gruis meteen wordt weggezogen en opgeslagen. Beter voor uzelf, uw buren en het milieu!

Bij het (zand)stralen wordt het vuile laagje van uw gevel afgeschuurd. Zo ziet uw gevel er weer helemaal als nieuw uit! Ik werk met een Torbo straalketel, waardoor ik het straalmiddel en de druk kan aanpassen aan het materiaal dat gestraald moet worden. Zachte steensoorten zullen op deze manier zo min mogelijk beschadiging oplopen. Ook is het zo mogelijk om stucwerk, beton of natuursteen te reinigen.
Graffiti of resten van een klimop op uw muur? Dit kan ik eenvoudig voor u verwijderen.
Als stralen u te ver gaat, reinig ik uw gevel met koud of heet water en een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel onder zeer hoge druk. U heeft weer een frisse gevel voor een kleine prijs!

Gescheurde stenen vervangen? Geen probleem! Ik zaag ze netjes uit in de voeg zonder de omringende stenen te beschadigen. Een vervangende steen bevestig ik zelf weer.
Een stuk van een steen afgebroken? Met specie dat ik op de kleur van uw gevelsteen kan maken, heel ik het geheel weer netjes aan.

Vergunning
Van Ophem Voegwerk voldoet aan alle benodigde vergunningen, milieu-eisen en veiligheidsvoorschriften en is voor u verzekerd.
Gereinigd met water onder hoge druk en opnieuw gevoegd

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact opnemen met:
Michel van Ophem
06-123 64 980
info@vanophemvoegwerk.nl

U belt nooit ongelegen, het voegt altijd!

   
Van Ophem Voegwerk - Medemblik klik hier voor de website van pcreclame.nl